Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014






ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ

 

 

Το νερό ακούει, διαβάζει, αισθάνεται .

 

Οι κρύσταλλοι είναι μία στερεά ουσία της οποίας τα άτομα και τα μόρια εμφανίζουν μία δομημένη διάταξη.

 

Κρυστάλλους συναντάμε στο χιόνι στον χαλαζία, και σε φυσικά ορυκτά όπως τα διαμάντια , το αλάτι κ.α.

 

Ειδικά οι κρύσταλλοι του χιονιού επειδή σχηματοποιούνται κάτω υπό ορισμένες συνθήκες δεν ομοιάζουν μεταξύ των, όπως ακριβώς και τα πρόσωπα των ανθρώπων. 

 

Οι κρύσταλλοι του νερού είναι το πρόσωπό του.

 

Το 1994 Ιάπωνας επιστήμων Δρ. Μασάρου μότο ξεκίνησε μία σειρά πειραμάτων εμπνεόμενος από τις νιφάδες του χιονιού πού κρυσταλλοδομή κάθε μίας είναι διαφορετική από την άλλη.

 

Έτσι άρχισε να καταψύχει δείγματα νερού και να τα φωτογραφίζει πριν προλάβουν να λιώσουν με φωτογραφική μηχανή μεγάλης ταχύτητος ενσωματωμένη σε μικροσκόπιο.



Μετά από πολυετή έρευνα τα αποτελέσματα ήσαν εντυπωσιακά.

 

Παρατήρησε ότι κρυσταλλοδομή του νερού επηρεάζεται από τούς ήχους, δηλαδή τρόπον τινά το νερό ακούει.

 

Εν προκειμένω, έβαλε σε ένα ποτήρι νερό να ακούει κλασική μουσική και συγκεκριμένα την «Ποιμενική Συμφωνία» του Μπετόβεν και μετά φωτογράφισε την κρυσταλλοδομή του νερού.

 

Το αποτέλεσμα μοναδικό. 

 

Ένας πανέμορφος, κατάλευκος, εξάεδρος κρύσταλλος ενεφανίσθη στην φωτογραφία. 

 

Το πρόσωπο του νερού έλαμπε !!

 

Το πείραμα συνεχίσθηκε και με άλλα κλασσικά έργα πού σχηματοποιούσαν διαφορετικά την κρυσταλλοδομή  του νερού.

 

Άρα το νερό αρέσκεται να ακούει κλασική μουσική και μάλιστα έχει και προτιμήσεις.

 

μότο όμως δεν σταμάτησε εκεί.

 

Έβαλε στο ποτήρι ατό πού άκουσε το έργο του Μπετόβεν, να ακούσει μουσική Heavy Metal. 

 

φωτογράφησης πού ακολούθησε κατέδειξε ανάγλυφα την γκριμάτσα στο πρόσωπο του νερού.

 

Εξαίφνης, ο εξάεδρος φωτεινός κρύσταλλος διασπάσθηκε κυριολεκτικά σε κομμάτια.

 

Προφανώς, η μουσική αυτή δεν αρέσει στο νερό.

                

Άρα, το νερό ακούει μουσική κι αντιδρά κατά προτίμηση στα ακούσματα και τα φανερώνει στην κρυσταλλοδομή του, άλλοτε χαμογελώντας με τέλεια γεωμετρικά σχήματα κι άλλοτε μελαγχολώντας με κατήφεια αρρωσταίνει .

                 

Όμως το νερό δεν ακούει μόνο μουσική αλλά καταλαβαίνει και την ομιλία μας, πού εκφέρεται με την ανάλογη ψυχική μας φόρτιση .

 

μότο συνέχισε τα πειράματά του βάζοντας σε δύο ποτήρια νερό και στο ένα να του λένε ωραία λόγια όπως «αγάπη, εκτίμηση» και στο άλλο «θα σε σκοτώσω, με αηδιάζεις».

 

Το αποτέλεσμα της φωτογράφησης το μοναδικό.

 

Ένας πανέμορφος εξάεδρος ροζ αποχρώσεως κρύσταλλος ενεφανίσθη στην πρώτη περίπτωση, ενώ στην δευτέρα με τις ύβρεις και τον θυμό κρύσταλλος παραμορφώθηκε και κατεστράφη ολοσχερώς σε άμορφη μάζα.

 

Στην διάλεξη του επιστήμονα κάποιος ακροατής έπε ότι έκανε πείραμα με βρασμένο ρύζι, βάζοντας το βρασμένο ρύζι σε δύο ίδια γυάλινα δοχεία.

 

Στο ένα έλεγε επί ένα μήνα «ευχαριστώ» και στο άλλο «Ηλίθιο».

 

Το αποτέλεσμα το μοναδικό, το πρώτο ρύζι εζυμώθη άριστα με πλούσιο κι ωραίο άρωμα, ενώ το άλλο έγινε μαύρο και σάπισε.

 

Ίσως, δεν είναι τυχαίο ότι οι οινοπαραγωγοί ονομάζουν το «ξύδι» «γλυκάδι» διότι απαγορεύεται να ειπωθεί  μέσα στα κελάρια με βαρέλια κρασιού λέξις «ξύδι» διότι το κρασί ακούει.

 

Επίσης ορθόδοξη παράδοσης μας λέει να κάνουμε την προσευχή μας πριν φάμε ευλογώντας τον Θεό χωρίς να μάς εξηγεί την θετική επίδραση της προσευχής στο φαγητό.

 

Τέλος σοφή λαϊκή μας παράδοσης μας νουθετεί λέγοντας όταν έχουμε νεύρα και είμαστε θυμωμένοι να μην τρώμε γιατί θα μας κάτσει το φαί στο στομάχι.

               

Τα πειράματα απέδειξαν ότι το νερό ακούει.

 

μότο όμως δεν σταμάτησε εκεί.

 

Διερωτήθει αν μπορεί το νερό ακόμα και να διαβάσει.

 

Έτσι κόλλησε σε ένα φιαλίδιο με δείγμα νερού μία ετικέτα με την λέξι «Ηλίθιο» και στο άλλο φιαλίδιο με δείγμα νερού κόλλησε την ετικέτα «Ευχαριστώ».

 

Το νερό το αποσταγμένο όπως και στα υπόλοιπα πειράματα με την μουσική.

 

Τα άφησε όλη την νύχτα και την επομένη πού έγινε φωτογράφιση το νερό αντέδρασε όπως και στην περίπτωση της ομιλίας.

 

Άρα το νερό όχι μόνο ακούει αλλά και διαβάζει.

                

Τα πειράματα του μότο επεκτάθηκαν και στον χώρο της νθρωπίνης συνειδήσεως.

 

μότο φωτογράφισε το νερό μίας βρύσης στην περιοχή Κόμπε του Χάνσιν-ουάτζι πού έγινε σεισμός. 

φόβος και πανικός των κατοίκων το καταγεγραμμένος στην κρυσταλλοδομή του νερού.

 

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ! 

 

Η ανθρώπινη συνείδησης κατεγράφη στο νερό. 

 

Μετά οπό μήνες όταν περιοχή με την αμέριστη βοήθεια του κόσμου ορθοπόδησε, κρυσταλλοδομή του νερού της συγκεκριμένης βρύσης είχε μορφοποιηθεί σε ένα εξάγωνο αστέρι.

               

Τα πειράματα λοιπόν του Εμότο απέδειξαν ότι το νερό αποθηκεύει και μεταδίδει πληροφορίες μέσω των κρυσταλλοδομ.ών του.

 

Οι εικόνες, οι ήχοι, ομιλία, οι σκέψεις, αποκρυσταλλώνονται στην μοριακή δομή του νερού και μεταφέρονται εσαεί.

 

Ο Γάλλος δρ. Jacques Benveniste (1935-2004) στο τέλος της δεκαετίας του ΄80, απέδειξε ότι το νερό καταγράφει πληροφορίες δηλ. διαθέτει αξιόπιστη μνήμη.

 

 

Υγεία - Άνθρωπος – Νερό



Εκ πρώτης όψεως, αρχίζουμε νά καταλαβαίνουμε ότι οι ήχοι, είτε ομιλία είτε μουσική, οι εικόνες αλλά και συνείδησης του ανθρώπου (σκεπτομορφές) επιδρούν στην δομή του νερού και την μορφοποιούν.

 

Κατά συνέπειαν τα αποτελέσματα της συμπεριφοράς του νερού στον άνθρωπο, δεδομένου ότι αποτελούμαστε οπό 70% νερό και μάλιστα ο εγκέφαλος μας από 80% ενώ στην εμβρυακή μας κατάσταση από 90% νερό γίνονται άμεσα αντιληπτά.

               

Βιεννέζος φυσικός και ηλεκτρονικός Erich Korbler (1938-1994) ασχολήθηκε με την αλληλεπίδραση των πληροφοριών πού προέρχονται οπό ένα βιολογικό σύστημα όπως ο άνθρωπος, με γεωμετρικά σχήματα.

 

Κατέληξε ότι τα γεωμετρικά σχήματα, τόσο στο δέρμα (tattoo) οσο και εκτός (θεραπευτικά σύμβολα, πεντάκτινος αστήρ των Πυθαγορείων) μεταφέρουν συγκεκριμένες πληροφορίες στον άνθρωπο διότι λειτουργούν ως φίλτρα δηλ. επιλέγουν μέσα οπό το κοσμικό γίγνεσθαι συγκεκριμένες πληροφορίες-ενέργειες.

 

Εν προκειμένω, ενδυμασία μας, τα στίγματα (tattoo), καθώς και περιβάλλων χώρος, οι σκηνές βίας επηρεάζουν την κρυσταλλοδομή του νερού μας.

 

Δεν είναι τυχαίο ότι στις αρχαίες τραγωδίες απηγορεύοντο αυστηρώς επί σκηνής οι σκηνές βίας και το στιγματίζειν το βαρβαρική συνήθεια.

          

Άρα, ευθέως γίνεται αντιληπτό, πόσο μεγάλη σημασία έχει προγενετική παιδεία για την σωστή οργανογένεση, διαμόρφωση του εμβρύου την ώρα της κυοφορίας. 

 

Η εγκυμονούσα μητέρα δεν πρέπει να βλέπει άσχημες εικόνες, να φοβάται, να αγχώνεται, να μαλώνει, να ακούει σκληρή μουσική διότι αμνιακός σάκος αλλάζει την κρυσταλλοδομή του και κάτ επέκταση το έμβρυο υφίσταται πολλά δεινά.

               

Φυσικά αυτό ισχύει για όλους, πού δυστυχώς μαθαίνουμε να ζούμε σε ένα περιβάλλον πού εκατέρωθεν εκτοξεύονται ύβρεις, και σε συνδυασμό με το άγχος τα νεύρα και τον φόβο αλλάζουν την δομή του νερού μας, την μολύνουν, την αλλοιώνουν και κάτ΄ επέκταση είμεθα ευάλωτοι σε ασθένειες όπως ο καρκίνος.

               

Για να είμεθα υγιείς οφείλουμε να προσέχουμε δυό παραμέτρους την καθαρότητα του νερού μας και την σωστή του γεωμετρική δομή.

 

Για την πρώτη παράμετρο όλοι οι ιατροί αλλά και θρησκεία μας συνιστούν δίαιτες πού αποτοξινώνουν το σώμα.

 

Η αποτοξίνωσης στον οργανισμό μας γίνεται πάντα με την βοήθεια του νερού μέσω των οργάνων του σώματός μας (νεφρά, πνεύμονες, έντερο).

 

Το νερό πού δεν είναι τρεχούμενο αλλά στάσιμο αλλοιώνεται μολύνεται όπως στα έλη κατά συνέπεια οφείλουμε να διατηρούμε το νερό του σώματός μας εν κινήσει για να είμαστε υγιείς.

 

Πώς ;

 

Πίνοντας πολύ νερό ανανεώνουμε το νερό μας.

               

Στην δευτέρα παράμετρο δηλ. της διατηρήσεως της σωστής γεωμετρικής κρυσταλλοδομς οφείλουμε να ακούμε ωραία μουσική, να συμπεριφερόμαστε με ευπρέπεια, καλοσύνη, να είμεθα ευπροσήγοροι, προσηνείς τόσο εμείς απέναντι στους άλλους όσο και αυτοί προς εμάς.

 

Επίσης να προσευχώμεθα καθημερνώς, την ώρα του φαγητού, όπως ακριβώς έπρατταν οι Πυθαγόρειοι αλλά και όπως η ορθόδοξος παράδοσης συνιστά.

 

 

Νερό - Θρησκεία

               

Έχουμε σίγουρα όλοι ακούσει για το θέμα του αγιασμού πού φυλάμε σε ένα ποτήρι νερό για την ημέρα των Θεοφανίων πού γίνεται ο αγιασμός των υδάτων.

 

Γιατί ορθόδοξη Παράδοσης βαπτίζει εν υδατι όπως έλεγε και ο Ιωάννης ο Πρόδρομος και γιατί οι Πυθαγόρειοι χρησιμοποιούσαν τα λεγόμενα βαλανεία όπου εντός των ιερών υδάτων απέρριπταν τούς ρύπους τόσο του σώματος όσο και της ψυχής;

               

Ο  Ιάπωνας επιστήμων Δρ. Μασάρου μότο συνέχισε τα πειράματα με το νερό προχωρώντας και στο θρησκευτικό επίπεδο παρατηρώντας την αντίδραση του νερού στην προσευχή.

 

Το πείραμα έλαβε χώρα στο φράγμα Φουτζιουάρα στο Μινακάμι-Τσό της Επαρχίας Γκούνμα.

 

Ο Αιδεσιμότατος Κάτο Χόκι Αρχιερεύς του Ναού Τζυουχουϊν, προσευχήθη για μία ώρα δίπλα στο φράγμα.

 

Λίγα λεπτά μετά το τέλος της προσευχς, το νερό του φράγματος άλλαξε και έγινε πιο ήρεμο και πιο καθαρό.

 

Οι φωτογραφίες πού τράβηξε πιστοποίησαν την αλλαγή του νερού.

 

Ενώ πριν την προσευχή κρυσταλλοδομή του νερού το παραμορφωμένη, μετά την προσευχή ένας φωτεινός κατάλευκος εξάεδρος κρύσταλλος, ίσως ο ωραιοτέρος των πειραμάτων, ενεφανίσθη στην φωτογραφία.

                

Η προσευχή πού εκφέρεται με την προσήκουσα συνειδησιακή φόρτιση, έχει θετική επίδραση στο νερό, το φωτίζει, το καθαγιάζει, το ηρεμεί. 

Ο ψυχικός παράγων σε συνδυασμό με τα λόγια της προσευχής πού δονούν και δομούν τα μόρια του νερού, μορφοποιούν την κρυσταλλοδομή του εσαεί.

 

Ο αγιασμός φυλάττεται επί πολλά χρόνια και δεν χαλάει.

               

Από τα αρχαία χρόνια χρησιμοποιούσαν τα καθαγιασμένα ύδατα ως μέσο καθάρσεως.

 

Τα ιερά ήσαν χτισμένα δίπλα σε τρεχούμενα νερά.

 

Σήμερα, ο αγιασμός των υδάτων τόσο στην θάλασσα όσο και στις δεξαμενές φράγματα έχει θετική επίδραση στους ανθρώπους.

               

Ένα άλλο μυστήριο της ελληνικής ιερατικής παραδόσεως είναι το μυστήριό της Θείας Μεταλήψεως.

 

Τί γίνεται όταν μεταλαμβάνουμε;

 

Τόσο ο μότο όσο και Γερμανός επιστήμων Roland Plocher ο οποίος είναι γνώστης των θεωριών του Tesla και του Schauberger, κατέφεραν να αντιγράψουν την ενεργειακή πληροφορία.

 

Εν προκειμέν, Plocher αντέγραψε την πληροφορία του οξυγόνου σε αδρανή υλικά, όπως το ανθρακικό ασβέστιο.

 

Διασκορπίζοντας τα υλικά σε οικολογικά κατεστραμμένες λίμνες κατάφερνε να τις επανενεργοποιεί.

               

Κατά συνέπεια ο καθαγιασμένος οίνος των Ορφικών, όσο και Θεία Μετάληψης της Ορθοδόξου Παραδόσεως, καθώς εισέρχεται στο σώμα μας πράγματι καθαγιάζει το σώμα αντιγράφοντας την κρυσταλλοδομή του και επαναφέροντας το νερό του σώματός μας στην σωστή γεωμετρική του μορφή.

                

Το νερό είναι ΖΩΝΤΑΝΟ και όπως είπε ο Viktor Schauberger είναι το αίμα της γης.

 

Οι αρχαίοι Έλληνες το λάτρευαν και είχαν προσδώσει το όνομα του Ποσειδώνος στο νερό της θαλάσσης, ενώ σε λίμνες και ποτάμια υπήρχαν άλλες θεότητες του νερού.

  

 

Ενέργεια - Ψυχή - Νερό

            

 

Κάτ΄ αρχάς κάθε τί μέσα στο δημιουργημένο σύμπαν είναι έμψυχο.

 

υλη είναι εμψυχωμένη οπό το πνεύμα.

 

Άνευ της ψυχής το πνεύμα δεν δύναται να δράση στην υλη, διότι πνεύμα και υλη είναι ενάντιες αρχές και δεν ενώνονται.

 

Χρειάζεται το καταλυτικό στοιχείο μεθέξεως πού εν τη αύτη περιπτώσει είναι ψυχή.

                

Τί είναι ψυχή του Παντός; 

 

Βάσει των ορφικών είναι ο αιθήρ πού περιβάλει το πάν και ενυπάρχει πανταχού. 

 

σύγχρονη επιστήμη τον αιθέρα τον έχει ονομάσει ενέργεια και ισοδυναμεί με Ε = m * c² δηλ. κάθε μάζα μετατρέπεται σε ενέργεια απελευθερώνει την ενέργεια του, όταν φτάσει να κινείται με την ταχύτητα του φωτός εις το τετράγωνο (c²).

 

Τα πάντα έχουν ενέργεια διότι τα πάντα κινούνται.

 

Ο κινητήριος μοχλός είναι η ενέργεια δηλ. η ψυχή.

 

Χαρακτηριστικό είναι ότι με την σύντηξη του πυρήνος του ατόμου, απελευθερούται η εγκλωβισμένη ενέργεια την οποία οι επιστήμονες ονόμασαν πυρηνική ενέργεια.

               

Στον άνθρωπο, η ψυχή είναι το αιθερικό του σώμα  κατά άλλους το ενεργειακό του σώμα πού ζωοποιεί, και κινεί το σόμα μας. 

 

Είναι το ατομικό, ενεργειακό του περιβάλλον πού πληρούται από πλήθος πληροφοριών. 

 

ψυχή έχει πολλά επενδύματα δηλ. ποιότητες αιθέρος όπου το έσχατο επένδυμα είναι συνυφασμένο με τα όργανα του σώματός μας δηλ. τρόπον τινά  είναι υπεύθυνο για την σωστή λειτουργία των οργάνων μας και των συστημάτων πού διέπουν το σώμα (ανοσοποιητικό, κυκλοφορικό, συμπαθητικό κ.τ.λ.).

 

Τα ανώτερα επενδύματα περιβάλλουν το σώμα μας ως ένας μανδύας αιθερικός, προστατευτικός και αποτελεί το ατομικό μας, ψυχικό και πνευματικό μας φορτίο.

               

Το σώμα μας λόγω της αδρής ύλης, δεν μπορεί να αποτυπώσει τις αλλαγές στον ψυχισμό μας.

 

ψυχή χρειάζεται ένα άλλο μέσο, πιο εύπλαστο με περισσότερες δυναμικές-ενεργειακές ιδιότητες όπως το νερό. 

 

Το νερό λόγω του γεωμετρικού του σχήματος μεταδίδει ηλεκτρομαγνητικά κύματα δηλ. ενέργεια. 

 

Έτσι στο νερό του σώματός μας αποτυπώνονται καλλίτερα αποκρυσταλλώνονται οι μεταπτώσεις της ψυχής μας. 

 

Κατά συνέπεια  συνδετικός κρίκος μεταξύ ψυχής μας και σώματος είναι το νερό πού ενυπάρχει παντού μέσα στο σώμα μας.

 

Οι αλλαγές πού τελούνται στο νερό μας τις αντιλαμβανόμαστε ως συναίσθημα.

 

Όταν δεν μάς αρέσει ένα είδος μουσικής, όταν μας βρίζει κάποιος, όταν μας αγκαλιάζει τρυφερά και μάς λέει πόσο μας αγαπά, όλα αυτά τα ψυχικά ρευστά δηλ. οι ενεργειακές επιδράσεις αποκρυσταλλώνονται στο νερό του σώματός μας και το εισπράττουμε ως συναίσθημα.

            

Κατά συνέπεια κάθε τί πού συμβαίνει στον περιβάλλοντα χώρο, επηρεάζει την ψυχή μας.

 

Οι εικόνες, η μουσική, η ομιλία αποτυπώνονται μέσω του νερού στην ψυχή μας και αναλόγως την αμαυρώνουν την φωτίζουν. 

 

διαδικασία καθάρσεως της ψυχής, από τα μελανά στίγματα πού της εχουμε προσδώσει λόγω της βέβηλης ζωής ημών, οι αρχαίοι την ονόμαζαν μύηση και άπτεται των διαδικασιών καθάρσεως όλων των επενδυμάτων της ψυχής. 

 

Στα μυστήρια οι μεμυημένοι εισέρχοντο κεκαθαρμένοι και απηγορεύετο αυστηρώς εις τούς αμυήτους.

            

Ο Πλάτων στους «Νόμους» απαγορεύει αυστηρώς μερικές από τις μουσικές κλίμακες διότι γνωρίζει ότι η μουσική επηρεάζει την ψυχή.

 

Ο Αριστοτέλης επίσης στο έργο του «Πολιτικά» θεωρεί ως πρωτεύων μάθημα την μουσική για την καλλιέργεια της ψυχής.

 

Τα αγάλματα, η αρχιτεκτονική, ο περιβάλλον χώρος επηρεάζουν την ψυχή για αυτό οι αρχαίοι Έλληνες έδιναν μεγάλη σημασία.

 

Συνεπώς για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τούς νόμους της ψυχής, οφείλουμε πρωτίστως να κατανοήσωμε τα μυστικά του νερού.

 

Στέφανος Γκίκας



http://palaixthon.ath.cx/mustikanerou.htm

http://kosmos-theotherside.blogspot.gr/2010/09/blog-post_21.htm